In deze 4-weekse Mindfulness & Schrijven cursus krijg je verschillende mindfulness oefeningen aangeboden die je gaat verdiepen met schrijfopdrachten. Denk aan bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen, bewegingsoefeningen en technieken om met gedachten om te gaan. Als het even kan, doen we ook oefeningen buiten of gebruiken we symbolen uit de natuur. Het schrijven zorgt ervoor dat de mindfulness oefeningen die je aangeboden krijgt een verdiepende werking krijgen.

Mindfulness. We komen het overal tegen de laatste tijd. Niet voor niks. Want verschillende onderzoeken tonen aan dat mindfulness positieve veranderingen teweeg brengt.

Voordelen mindfulness

  • Stress verlagend
  • Betere concentratie
  • Verbinding, met jezelf en anderen
  • Je leert de kleine dingen te zien en ervan te genieten
  • Je weet weer wat er voor jou toe doet….

Wat is mindfulness?

Mindfulness is in de basis een hele toegankelijke vorm van meditatie. Door je regelmatig bewust te zijn van het ‘nu’ kun je  leren leven in volle aandacht, waardoor je meer rust ervaart en meer kunt genieten in het Nu. 

Schrijven kan meditatief zijn. Al schrijvend ben je puur in het moment bezig, wat verbindend werkt. Het geeft rust, troost en vooral plezier. 

Heb je interesse?

Ik hoor graag van je. Dan stuur ik je meer informatie en bekijken we wanneer een geschikte datum is om te starten met een groepje.

Zie verder: agenda.

Inschrijven: miranda@schrijftuintje.nl