Schrijven in je eentje op jouw vertrouwde plek kan heel prettig zijn. Je bepaalt zelf wanneer je schrijft en waar je over schrijft blijft gewoon bij jou. Lekker privé. Alles kan en niks is gek. Het kan opluchten om jouw zielenroerselen aan het papier toe te vertrouwen, gewoon zonder censuur. Als schrijven op jouw tijd, vanuit jouw plek, ‘jouw ding’ is, dan zijn er deze online programma’s.

 • Online ‘Individueel schrijftraject 21 dagen’
 • Online ‘Workshop reisverhalen schrijven’

Individueel schrijftraject 21 dagen’: 

Ik begeleid je met creatieve schrijfopdrachten waarin je al schrijvend jouw thema* verder verkent.

*Jouw thema kan van alles zijn. Ik zal je vragen naar waar je nu tegenaan loopt. En wat je verlangen is.

Het individuele schrijftraject 21 dagen’ kost €119. Wat krijg je hiervoor:

 • Je ontvangt 3x een mail met creatieve privé-schrijfopdrachten m.b.t. jouw thema.* De mails bestaan elk uit 7 opdrachten, zodat je elke dag kan schrijven. Het is aan jou hoeveel je hiermee wil schrijven. Dat kan variëren van 1x per week een uurtje, tot elke dag een uur. Je krijgt in ieder geval voldoende schrijfinspiratie om 21 dagen volop te kunnen schrijven over jouw thema.
 • Aan het einde van de week mail je je schrijfsels (of een deel ervan) naar mij. Dat kan via foto’s, want het is belangrijk om met pen en papier te werken. (Je maakt dan meer de verbinding tussen hoofd en hart). Dit is uiteraard geen verplichting, maar wel een aanrader, omdat ik de week-schrijfopdrachten hierop aan kan passen. Een extraatje dus, alleen als jij dat wil.
  Als je jouw schrijfsels privé wil houden, is dat ook helemaal prima en zorg ik voor een passend traject voor jouw thema.
 • Heb je interesse in het individuele schrijftraject? Of wil je op een andere manier online begeleid worden? Stuur dan een mail naar: miranda@schrijftuintje.nl

Online ‘workshop reisverhalen schrijven’

In deze online thuis-workshop ‘reisverhalen schrijven’ krijg je tools aangereikt om jouw reiservaringen op een pakkende manier vast te leggen. Je leert in deze thuis-workshop aan de hand van zeven verschillende opdrachten diverse creatieve schrijftechnieken die je helpen om jouw reisverhaal vast te leggen op een manier die bij jou past. Daarbij ontvang je nog extra reis-schrijftips. Na deze online workshop kun je, wat je geleerd hebt, toepassen op je eigen verhalen.

De online workshop ‘Reisverhalen schrijven’ kost €35. Wat krijg je hiervoor:

 • 7 verschillende schrijfopdrachten waarin verschillende elementen voor jouw reisverhaal aan bod komen. Per opdracht schrijf je 15-60 minuten. Of langer, want je kunt vervolgens eindeloos variëren.
 • Ik leg je diverse creatieve schrijftechnieken uit.
 • Je ontvangt extra reisverhalen schrijftips.
 • Wil je de online workshop ‘reisverhalen schrijven’ doen? Maak dan €35 over op
  bankrekening: NL81TRIO0391175718 t.n.v. M. van der Vegt o.v.v. online reisverhalen. je naam en mailadres. Je ontvangt de online workshop dan in je mailbox. Als je nog vragen hebt, mag je me natuurlijk ook een mailtje sturen: miranda@schrijftuintje.nl.