Verlies & Rouw 100 dagen traject

Wil je aandacht geven aan je verlies en weer een stapje verder komen? In een klein groepje beginnen we met een schrijfworkshop waarin ook gedeeld kan worden. Het geeft herkenning (en nog zoveel meer…) om samen te schrijven en te delen. Vervolgens ga je vanuit huis met de schrijfinspiratie aan de slag. Tussentijds is er contact in een besloten online omgeving. Niks moet, alles mag. Na een tijdje kom je weer bijeen in een workshop en we sluiten af met een schrijfwandeling. Al schrijvend maak je, als vanzelf, meer ruimte voor jezelf.  Na dit 100 dagen verlies en rouw schrijf traject sta je, mét je verlies, steviger in het leven en krijg je handvatten om weer meer plezier te ervaren. Je zult merken dat het verlies langzamerhand lichter aanvoelt, waardoor jij weer een stukje lichter door het leven kan gaan. 

Het Verlies & Rouw 100 dagen traject bestaat uit 100 dagen schrijfinspiratie met wekelijkse schrijfopdrachten met schrijfworkshops tussendoor.

 • 14x wekelijkse schrijfinspiratie en opdrachten.
 • 3x samenkomen met een vast groepje:
  • 1x Schrijfworkshop aan de keukentafel / (moes)tuin.
  • 1x Laagdrempelige online schrijfworkshop.
  • 1x Afsluitende schrijfwandeling op een fijne plek in de natuur.
 • Tussentijds delen in een besloten online groep

Je wordt deze 100 dagen begeleid door Miranda van der Vegt, schrijf-en wandelcoach. Miranda is ook opgeleid in mindfulness, natuurcoaching en systemisch werk. Deze elementen komen ook terug in de workshops en schrijfopdrachten. 

Tarief: €179

 

Wil je alleen de 14x wekelijkse schrijfinspiratie en opdrachten ontvangen? Dat kan. Je betaalt dan €119.

Wil je persoonlijk begeleid worden en meer uit je 100 dagen traject halen? Dan is het 100 dagen + traject iets voor jou. In drie coachwandelingen begeleid ik je in jouw proces. De coachwandelingen vinden plaats in natuurgebieden in de buurt van Utrecht of bij jou in de buurt en duren 1,5 uur.

Je betaalt voor dit 100 dagen+ traject het  tarief van €395. Daarvoor krijg je 100 dagen schrijfinspiratie, 3 bijeenkomsten en 3 coachwandelingen.


Praktische informatie:

 • De bijeenkomsten vinden plaats in Doorn of Driebergen (Utrechtse Heuvelrug).
 • Er zijn diverse 100 dagen trajecten. Deel 1 ‘leven met verdriet’ gaat weer van start in maart 2021. Als er voldoende animo is wil ik met verschillende groepen starten. Ik hoor daarom graag wat de achtergrond van je verlies is en hoe lang je onderweg bent in je rouw.  
 • Tarief: €179 of €395 (+ 3 coachwandelingen).
 • Schrijfervaring is niet nodig. 
 • Data zijn in overleg. Dus laat svp weten als je interesse hebt, dan kijk ik of er een groep kan starten.
 • Heb je interesse en wil je je aanmelden? Mail dan naar info@schrijftuintje.nl. 
Deel 1

In dit eerste deel ‘leven met verdriet’ geef je schrijvend aandacht aan je leven met je verdriet. Met alle obstakels die daarbij horen is het ‘zorgen voor jezelf’ iets waar we deze 100 dagen ook aandacht aan geven. Thema’s: Jouw verdriet, Obstakels, Zorgen voor jezelf.

Deel 2

In dit tweede deel ‘herinneringen om van te houden’ geef je schrijvend aandacht aan jezelf in het nu. Met alle herinneringen en de dromen die daarbij horen. Daar hoort ook pijn bij en daarom geven we deze 100 dagen extra aandacht aan dankbaarheid. Thema’s: Jij & je verlies, Herinneringen & dromen, Dankbaarheid & schoonheid.

Deel 3

In dit derde deel ‘keuzes voor jezelf’ geef je schrijvend aandacht aan de waarden die voor jou belangrijk zijn. Deze 100 dagen gaat het over keuzes maken, die op dit moment, na je verlies, in jouw leven passen. Thema’s: Jouw waarden, Jouw keuzes, Jouw ontwikkeling.

Deel 4

In dit vierde deel ‘ten volle leven’ geef je schrijvend aandacht aan het voluit leven mét je verlies. Genieten en verdrieten. Je kent de diepe dalen en pieken van het leven. Je leeft! Thema’s: Pieken en dalen, Jouw aandacht, jouw focus, Jouw plezier en energie.