Heb je een doel, wens of verlangen dat je wil realiseren?

of

Wil je aandacht geven aan je rouw & verlies?

Ik begeleid je graag onderweg op jouw pad. Ik help je om dit helder te krijgen en de eerste stappen te zetten. Voordat we beginnen, stem ik graag telefonisch met je af wat je wensen zijn en welk traject passend is voor je. Dus als je twijfelt, neem vooral contact op, dan overleggen we samen. 

  • Heb je een wens die je graag wil realiseren en wil je daar hulp bij?
  • Wil je meer balans in je werk of privé?
  • Wil je weer aan het werk na een zwaar verlies of burn-out?

Natuurcoaching Wandelcoach Schrijvend wandelen

 

Al wandelend gaan we op pad, waarbij ik je gerichte coachvragen meegeef. De natuur is hierbij een extra inspiratiebron. Af en toe staan (en zitten) we stil voor schrijfopdrachten zodat je al schrijvend jouw pad verder verkent richting je gewenste situatie.

 


Mogelijkheden:

  • Wil je duidelijkheid in je situatie? Wil je een boost voor je zelfvertrouwen? Sta je voor een keuze?…..Of…

Een losse coachwandeling van +/- 1,5 uur levert je nieuwe inzichten op en kan al veel in gang zetten om stappen te nemen richting je verlangen.

Losse coachwandeling: €125(* prijs is incl. btw voor particulieren en excl. btw voor ondernemers. Als je werkgever betaalt is het €175 excl. btw) . 

of

  • Wil je jouw doel, wens of verlangen realiseren? In een traject van 5 coachwandelingen van +/-  1,5 uur begeleid ik je door je verlangens, obstakels en kwaliteiten verder te verkennen en te verdiepen, zodat je met deze inzichten kunt gaan experimenteren. We werken toe naar een concreet stappenplan waarmee jij je verlangen kan realiseren.
  • Heb je te maken met rouw & verlies? In dit speciale traject van 5 coachwandelingen van +/- 1,5 uur geef je aandacht aan je verlies en alles wat daarbij komt kijken. ‘Secondary Loss, je krijgt het er gratis bij… Thema’s als liefde, vertrouwen en energie komen ook ruimschoots aan bod. Gedurende het traject zul je merken dat het soms zwaar is, maar ook licht kan voelen. Je krijgt inzichten en handvaten om je verlies te integreren in je leven nu. Ik loop graag een stukje met je mee.

Coachtraject 5 sessies: €595* (* prijs is incl. btw voor particulieren en excl. btw voor ondernemers. Als je werkgever betaalt €850 excl. btw)

Locatie: rondom Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Doorn, Driebergen. 

 


Over mij:

Ik ben opgeleid als natuurcoach / wandelcoach bij Nanette Kant van Innersteps.  Daarbij houd ik ervan om systemisch te werken en zal ik zorgen dat je met schrijven meer inzicht in jouw vraagstuk krijgt. Ik ben gespecialiseerd in (schrijf)coaching rondom rouw en verlies. Ik ben verbonden aan Innersteps als trainer / opleider natuurcoaching. 

 


Natuurcoach Wandelcoach Schrijven

Wat anderen zeggen:

De coaching met Miranda heeft me erg geholpen. Niet alleen maar vanuit je hoofd praten, praten, praten maar ook echt voelen. Ik merkte dat ik in de schrijfoefeningen soms hele andere dingen schreef dan dat ik dacht te gaan schrijven. Dit gaf me veel inzicht in mijn gevoel en bracht me een stukje dichter bij mezelf. Ook het werken met opstellingen maakte voor mij veel duidelijk over bepaalde situaties. De coaching is voor mij een mooie aanzet om meer vanuit mijn hart en gevoel te leven in plaats van alles te bedenken en te analyseren. Daarbij is Miranda ook nog eens een super lieve vrouw die met volledige aandacht luistert, zonder oordeel. Ik kan je haar van harte aanbevelen! “

“Miranda geeft op een prettige manier ruimte om aandacht te geven aan wat er speelt. Dat, gecombineerd met goede afgebakende opdrachten, gaf me onverwacht veel inzicht. Het beeld van de boomstronk, het gestorven leven waaruit weer nieuw leven groeit, blijft bij me en helpt om zowel geduld te hebben als vertrouwen in de toekomst.”


Meer over Natuurcoaching:

“We voegen woorden toe aan de symbolen uit de natuur. Dát is de kracht van Schrijf & Wandel coaching.”

“Het buiten zijn, het wandelend in beweging zijn en daarbij symbolen in de natuur zoeken, geeft een extra verdieping in een verandertraject.”

“De beelden die ik tegenkwam staan in mijn geheugen gegrift en roepen iets op dat niet alleen in woorden uit te drukken is. Ik zie de twee immens grote bomen nóg voor me. Of de wuivende grassen meebewegen met de wind. En de stenen die met elkaar een eigen verhaal vormden”.

“Eenvoudig, niet zweverig, ‘niet meer niet minder’, gewoon, op weg naar jouw gewenste toekomst.”

“Fijn om te weten: Onderzoek wijst uit dat de natuur rustgevend en helend werkt op ons zenuwstelsel en een zeer gunstige werking heeft op onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Ook zonder onderzoek weten en ervaren we dat natuurlijk, maar toch fijn om hierin bevestigd te worden:-).”


Artikel-2021-december-Plus-Magazine-gezondheidsspecial-36-OP-STAP-MET-DE-WANDELCOACH-1