Introductieworkshop ‘Luisteren naar je Pen’

In deze workshop maak je kennis met een inspirerende schrijfmethode. Met creatieve schrijfoefeningen ga je intuïtief aan de slag. Je hoeft geen schrijfervaring te hebben. En het gaat ook niet om het opleveren van mooie teksten. Wel gaat het om het op gang brengen van je creativiteit en om het schrijven over wat er voor jou toe doet. Zie agenda voor de eerstvolgende workshop. De introductieworkshop maakt deel uit van een landelijke dag, georganiseerd door Shodo. Kijk hier voor meer informatie. 

 

Aanmelden kan door mij een mailtje te sturen.

Basiscursus creatief schrijven luisteren naar je pen UtrechtWil jij jezelf een inspirerende schrijfmethode eigen maken waarmee je intuïtief schrijft vanuit je hart?

In deze cursus ga je aan de slag gaat met korte en krachtige schrijfoefeningen die je uitnodigen om te schrijven over wat er voor jou toe doet.

Er komen diverse schrijf-en dichtvormen aan bod.

Inspiratiebronnen zijn de natuur, foto’s en voorwerpen.

In deze cursus leer je welke schrijftechnieken je kunt inzetten om het verhaal dat in jou leeft te verbreden of tot de kern te komen, te associëren of juist te structureren.

Je hoeft geen schrijfervaring te hebben. De cursus is bedoeld voor iedereen die het plezier van het schrijven over jezelf en de wereld om je heen wil ontdekken.

Je schrijft samen met anderen. En met mij.

De cursus bestaat uit 4 dagdelen. Zie agenda voor de komende basiscursus. 

Komen deze data je niet uit?

De basiscursus wordt landelijk aangeboden op andere tijden en plaatsen. Klik hier voor meer informatie.


Luisteren naar je Pen-deel 2

Zoek je verdieping?

Heb je zin om in een ‘weekend’ (vrijdag + zaterdag) lekker veel te schrijven en nieuwe schrijftechnieken te ervaren?

In 2025 bied ik een Intensive aan, voor iedereen die veel wil schrijven en nieuwe schrijftechnieken wil ervaren! (je hoeft de basiscursus dus niet gevolgd te hebben).

De intensive is gebaseerd op de cursus: Luisteren naar je pen- deel 2.

Je gaat intuïtief schrijven, waarbij je bekende technieken in een nieuw jasje aangeboden krijgt. Daarnaast leer je nieuwe technieken. Je schrijft over thema’s als: luisteren, brieven, dialoog, verbeelding, dromen en oogsten.

Deze verdiepende cursus is een waardevolle aanvulling en zal je helpen om op nóg meer manieren naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Het cursusmateriaal van deze cursus is ontwikkeld door Shodo.

– vrijdag 24 t/m zaterdag 25 januari 2025. 

– Tijden: van 9.30 – 16.30 uur

– Prijs: €269, inclusief 2x lunch

– Exclusief overnachting, ontbijt en diner. Dit kan dichtbij, op een mooie plek in het bos van Doorn, bijvoorbeeld bij: Landgoed Zonheuvel . Overnachten kan vanaf €109.

Zie agenda voor de komende cursus Luisteren naar je pen- deel 2.

De cursus wordt in principe één keer per jaar aangeboden. Minimum aantal deelnemers: 4

p.s.  Ik ben door Shodo gecertificeerd cursusleider. (De © van de Luisteren naar je pen© is van Shodo).