Wil je weer focussen op wat jou belangrijk is?

Mini Schrijfretraite is een dag vol schrijven, inspiratie & buiten zijn op de Utrechtse Heuvelrug.

Een mini schrijfretraite dag zitten vol met buiten zijn, creatieve schrijfopdrachten en inspiratie uit mindfulness, natuurcoaching en systemisch werk.

Je geeft deze dag ‘als vanzelf’ aandacht aan wat er voor jou toe doet en helpt je om weer af te stemmen op jezelf.


We beginnen de dag…. met een kop koffie of thee aan de keukentafel of in de tuin. Al snel pak je pen en papier om, al schrijvend, aan te komen op deze dag voor jou. Ondertussen maak je op een toegankelijke manier kennis met de anderen, maar de focus ligt op jouw eigen proces. Je krijgt creatieve schrijfopdrachten en oefeningen gebaseerd op mindfulness, natuurcoaching en systemisch werk. Een deel van de dag zullen we in het bos doorbrengen en als het weer het toelaat, lunchen we op een mooie plek in de natuur.

Je wordt in een schrijfretraite- dag ondergedompeld in een thema dat je vanuit verschillende invalshoeken aandacht geeft, waarbij de begeleiding van Miranda ervoor zorgt dat je met vertrouwen de diepte in kan gaan, waarbij er zeker ook ruimte is voor wat humor en lichtheid.

Je hoeft deze dag niet voor te bereiden; je mag deze dag lekker achterover leunen en je laten verrassen door wat er komt.De dagen zijn los te volgen, waarbij er elke retraitedag weer een ander thema is waar je aandacht aan geeft.

Woensdag 13 sept 2023: Passie & je loopbaan

Woensdag 20 maart 2024: Ontspannen & relaxter leven

Vrijdag 21 juni 2024: Keuzes maken

Woensdag 18 september 2024: Passie & je loopbaanKosten: €95, incl. lunch. *

*Als je je inschrijft voor 3 dagen, dan betaal je geen €285, maar €249.

Hiervoor krijg je:

  • Een volledig verzorgde dag, van 10.00-16.00 uur, waarin jij kan opladen en aandacht kan geven aan wat er voor jou toe doet.
  • Schrijfopdrachten met inspiratie uit natuurcoaching, mindfulness en systemisch werk.
  • Heerlijk verzorgde lunch.
  • Thee met lekkers.
  • Een fijne groep mensen met wie je deze dag doorbrengt in Doorn.

Inschrijven: miranda@schrijftuintje.nl