Wil jij ervaren wat schrijven kan doen in het omgaan met je verlies?

Omgaan met verlies, dat is keihard werken. Soms is het een kwestie van gewoon doorademen omdat je simpelweg niet méér kunt dan dat. En soms merk je dat het gaat. Dat je doorgaat met leven. Schrijvend aandacht geven aan je verlies werkt helend. Het geeft weer perspectief en verlichting. Je voelt dat je ook mét je verlies kunt genieten.  

In de Verlies & Rouw workshops krijg je handvatten om, al schrijvend, te verkennen hoe jouw leven er met je verlies uitziet. Dat verlies kan overigens van alles zijn: dood van een dierbare, werk, gezondheid, scheiding. Je wordt aangemoedigd om van een afstand naar je situatie te kijken. Je schrijft vanuit verschillende invalshoeken, je onderzoekt welke plaats verlies in je leven heeft en je schrijft nieuwe levensenergie naar je toe. 

Wil je ervaren wat schrijven over verlies, met anderen, voor je kan doen? Je kunt een losse workshop meeschrijven of meedoen met een Schrijf je Rouw 2-daagse (voor de zomervakantie en/of voor de december ‘feest’maand). Of kijk eens of het 100 dagen traject iets voor je is. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 

Online, via Zoom
1 dag of dagdeel
3 workshops en 14 weken schrijfinspiratie
2 losse dagen
Speciaal voor weduwes
5x coachwandeling

Ervaringen van anderen:

Annelies: “Super dank voor de ontzettend goede workshop. Ik voel me herboren.”

José: “Zo fijn om met elkaar te delen wat (op dat moment) speelt. Aanhoren en gehoord worden, zonder oordeel, oplossingen of weerwoord. Ieder met haar unieke verhaal: pijn, verdriet en tranen maar ook kracht, positiviteit, humor. Geraakt worden en ook raken.”

Yvonne: “Samen schrijven vanuit je hart en intuïtie en dát delen was heel bijzonder. Het werkt helend en Miranda creëert daar een prettige, veilige omgeving voor. Er ging een wereld voor me open. Aanrader en enorm fijn om samen te doen.”

Renate: “De workshop heb ik als inspirerend en fijn ervaren. Miranda neemt de groep op een respectvolle manier mee in het verwoorden wat van binnen leeft. Heel waardevol.”

Hanne: “Ik heb erg genoten van de schrijfochtenden en vind ze een bijzondere belevenis. Ik verwoordde dit naar een vriendin: “niks geen geleuter en gedraai er omheen, je zit met onbekenden en tóch. door de schrijfopdracht, Boemmmm…, bij de kern….en gaat in echt contact zonder dat je het in de gaten hebt….”