Wil je extra aandacht geven aan wat er bij je speelt?

Als Schrijf & Wandelcoach loop ik een stukje met je mee. Ondertussen sta je stil bij wat voor jou van belang is.

Wil je begeleid worden om nieuwe stappen te maken? Wil je meer balans in je werk of privé? Wil je een extra steuntje bij het omgaan met het verlies in je leven? Wil je weer aan het werk na een zwaar verlies / rouw / burn-out?

Natuurcoaching Wandelcoach Schrijvend wandelen

Ik begeleid je graag op jouw weg naar je gewenste situatie en help je om dit helder te krijgen. 

Al wandelend gaan we op pad, waarbij ik je gerichte coachvragen meegeef. De natuur is hierbij een extra inspiratiebron. Af en toe staan we stil voor schrijfopdrachten zodat je al schrijvend jouw pad verder verkent richting je gewenste situatie.

 


Individueel Schrijf & Wandel traject

€75 per coachwandeling

of

€350 voor 5x coachwandeling

Locatie: rondom Utrecht, Utrechtse Heuvelrug


Over mij:

Ik ben opgeleid als natuurcoach / wandelcoach bij Nanette Kant van Innersteps.  Daarbij hou ik ervan om systemisch te werken en zal ik zorgen dat je met schrijven meer inzicht in jouw vraagstuk krijgt. Ik ben gespecialiseerd in (schrijf)coaching rondom rouw en verlies. 


Natuurcoach Wandelcoach Schrijven

Wat anderen zeggen:

De coaching met Miranda heeft me erg geholpen. Niet alleen maar vanuit je hoofd praten, praten, praten maar ook echt voelen. Ik merkte dat ik in de schrijfoefeningen soms hele andere dingen schreef dan dat ik dacht te gaan schrijven. Dit gaf me veel inzicht in mijn gevoel en bracht me een stukje dichter bij mezelf. Ook het werken met opstellingen maakte voor mij veel duidelijk over bepaalde situaties. De coaching is voor mij een mooie aanzet om meer vanuit mijn hart en gevoel te leven in plaats van alles te bedenken en te analyseren. Daarbij is Miranda ook nog eens een super lieve vrouw die met volledige aandacht luistert, zonder oordeel. Ik kan je haar van harte aanbevelen! “

“Miranda geeft op een prettige manier ruimte om aandacht te geven aan wat er speelt. Dat, gecombineerd met goede afgebakende opdrachten, gaf me onverwacht veel inzicht. Het beeld van de boomstronk, het gestorven leven waaruit weer nieuw leven groeit, blijft bij me en helpt om zowel geduld te hebben als vertrouwen in de toekomst.”


Meer over Natuurcoaching:

“We voegen woorden toe aan de symbolen uit de natuur. Dát is de kracht van Schrijf & Wandel coaching.”

“Het buiten zijn, het wandelend in beweging zijn en daarbij symbolen in de natuur zoeken, geeft een extra verdieping in een verandertraject.”

“De beelden die ik tegenkwam staan in mijn geheugen gegrift en roepen iets op dat niet alleen in woorden uit te drukken is. Ik zie de twee immens grote bomen nóg voor me. Of de wuivende grassen meebewegen met de wind. En de stenen die met elkaar een eigen verhaal vormden”.

“Eenvoudig, niet zweverig, ‘niet meer niet minder’, gewoon, op weg naar jouw gewenste toekomst.”